Plats i hyllan

Skrivet den 3 Dec, 2012 under Om böcker | Inga kommentarer

Böcker är den bästa inredningsdetalj som finns. Helst många, i olika storlekar, med ryggar i olika färger. Jag älskar att sitta bland dem, att dra fingret över dem och gissa mig till innehållet.
Idag på lunchen, bakom mitt sällskap, fanns den här hyllan. Precis som hemma-hos-någon-jag-skulle-vilja-känna men ändå på en krog. Smakfullt och charmigt, lite rörigt. Och jag kan ju inte låta bli att fundera över den där masken som står där. Hårig dessutom.

IMG_1125
Imorgon dagen D. Eller F om ni så vill.
Jag återkommer om detta.
Dagens guldkorn har alltså bestått av en god lunch (utsikt böcker) med maken och hans syster, den dimhöljda Mälaren, storshopping i blomsteraffären och kvällens basketträning. Kan inte bli bättre.

 

Lämna en kommentar