Pepp – alla behöver pepp

Skrivet den 1 Feb, 2011 under Personligt | En kommentar

Istället för att lyssna till ett pepp-talk av häftiga Tina Thörner så ligger jag nedbäddad. Förbannar min kropp för att den hindrar mig att bli peppad. För det skulle jag verkligen behöva. Det behöver väl alla? Men just nu behöver jag det mest av alla. I alla fall just idag när huvudet värker och kroppen molar.

Läser Nam Le och tänker att han skriver som en gud. Nån gud blir jag aldrig. Ser Per Moberg laga soppa som en virtuos och tänker att nån mästerkock blir jag aldrig. Läser Lyckas med bokutgivning och tänker att det kanske är värt ett försök. En gnutta pepp är det allt i den boken. Nu ska jag leta mer pepp. Peppra mig själv med goda tankar och låtsas att jag var med när tuffa Tina berättade om sina med- och motgångar.

Ni som läser. Skicka pepptips! Jag förmedlar till alla pepplängtande.

1 Kommentar

  1. Ann
    27 februari, 2011

    Jag brukar ställa mej vid spegeln, möta alla mina inre röster på en enda gång, böja mej lite närmare spegeln, studera det ansikte som möter mej. Sen ler jag stort. Kör med fake it til you make it. Utbrister till mej själv, du är inte dum du, du är helt ok och ibland fan briljerar du. Sen går jag rakryggad därifrån.

    Reply

Lämna en kommentar