Packad av längtan

Skrivet den 13 Aug, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Minimal packning är mantrat den här gången. Här ska inte släpas runt på en massa dövikt, inte heller saknas utrymme om där dyker upp något fynd längs vägen. Men något att läsa, förströ sig med är viktigt. Jag har valt Nesboe. Även om jag tycker att den första, Fladdermusmannen, är urseg och väldig ”okriminell”. Beskrivs ju mest bakgrund för ett antal karaktärer. Själva mordet har hamnat i kölvattnet. Men jag ska härda ut. Alla säger ju att de är bra, hans böcker.
Dessutom har jag tankat min nya fina padda med filmer och e-böcker. Känner mig hur padd-het som helst.
Ser fram emot att se Californien igen. Den här gången lite mer, och att få träffa Åsa och hennes familj. Samtidigt som jag längtar till hösten – till mitt bokprojekt. Som ska bli ännu mera verklighet under hösten.
Det är härligt att längta!

Lämna en kommentar