På upploppet – nu händer allt

Skrivet den 20 Dec, 2012 under Om skrivande, Personligt | 3 kommentarer

Dagarna innan jul känns det alltid som om jordens undergång är nära, i år som alla år. Alla ska fixa allt innan det är dags att lägga sig på sofflocket, stoppa truten full med snask och zappa mellan kanalerna. Det är upplopp och total urladdning som gäller. För mig precis som för alla andra. Det känns som om ingenting är färdigt, ingenting har blivit gjort som jag tänkte, men det är naturligtvis inte sant. Därför kollar jag och inser att checklistan inför julen i stort sett är avprickad och dessutom har jag förberett för en rolig vår, 2013. (Ser nästan mer fram emot den än mot julen.)

Idag, mina vänner, har jag haft ett inledande samtal med min redaktör. R E D A K T Ö R! Det är en person som är till för att hjälpa mig skapa bästa möjliga läsupplevelse av mitt manus. Wow! Jag har sett en första idé om hur ett omslag skulle kunna se ut. Ännu mera wow! Och det finns en plan för produktionen av min bok. Trippel-wow!

Och i stort har jag sagt GOD JUL till alla dem jag behöver säga GOD JUL till och kan nu ägna mig åt finliret inför jul. Om det nu inte är så att jorden går under imorgon.

IMG_0004

Och ni har väl sett att ni kan ladda upp bilder på hjärtan på Instragram och bidra till Tjejzonens verksamhet? Använd hashtag #sistersbyheart_libresse så skänker Libresse 5 kronor för varje uppladdad bild! Easy!

3 Kommentarer

  1. Ann
    22 december, 2012

    Nej det har jag missat, ska se om jag kan få till några hjärtan idag. I övrigt finns som sagt bara ett enda ord. WOW!
    Må julefrid ersätta julestress!

    Reply

Lämna en kommentar