Jag lever andra vågen, har gjort karriärresan men lämnat den bakom mig. Idag fungerar jag som rådgivare, jag skriver, studerar och reflekterar över livets fenomen. 

Jag är en typiskt duktig flicka, som flyttade till Stockholm och ville visa världen vad jag kunde. I tjugo år slet jag med arbete, karriär, familj, hus, ambitioner och vänner. Jag ville att allt skulle vara perfekt. Tills det en dag inte fungerade längre. Sen dess har jag tränat  på balans-i-livet och på att sluta prestations-knarka. I den processen har jag hittat saker att brinna för – som skrivandet och yogan.

När jag inte skriver eller jobbar med andra projekt så umgås jag med min familj; man och två nästan vuxna killar. Jag reser gärna och jag älskar att stå på yogamattan. Sen våren 2013 är jag utbildad Viryayogalärare.

Min ambition är att vara en god medmänniska. I september 2013 går en dröm i uppfyllelse när jag får se min första roman publicerad.

ANNE LILJEROTH

Anne Liljeroth arbetar som frilansande rådgivare med varumärkesfrågor och inom området kommunikation, studerar Litteraturvetenskap och arbetar på sin andra roman. Den första kommer ut i september 2013. Anne är aktiv i styrelsen för Tjejzonen och som mentor i Informationsföreningen.