Om att vara kärleksfull på Valentinedagen

Skrivet den 14 Feb, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

IMG_0004

Det är Valentines Day – en dag som vill påminna oss om vad kärleken betyder för oss. Och så vill alla godis-, choklad- och korttillverkare att vi ska shoppa loss. Men det kan det väl vara värt – om det hjälper oss att uppmärksamma dem vi håller av.
Alla tillfällen och möten blir ju faktiskt lite bättre om vi strösslar lite omtanke och välmening över dem. Formen spelar kanske inte så stor roll – det kan vara ett snällt ord eller en hel tårta. Om vi bara gör så gott vi kan. Om vi gör det vi gör utan att i första hand tänka att vi själva ska vinna något på det.
Ja, där fick ni ta del av en gnutta yogisk filosofi!
I morse mötte jag en av mina grannar och hon frågade hur jag kände mig efter vistelsen i Indien. Och sen tillade hon utan att vänta på mitt svar – ”men det blir ju snabbt vardag också.”
Jag tog tidningen ur brevlådan och tänkte att jo, men än så länge så sitter nog känslan kvar, den som får mig att tro på den kärleksfulla vägen, även om den ibland kantas av detta ”men…”, som grannen var så snabb att tillägga.
Karma.
Med denna korta filosofiska utvining önskar jag er en riktigt fin Valentines och återgår till att försöka strukturera om mitt nya manus. DET krävs kärlek till orden för att orka börja om igen, det kan jag lova. Love!

Lämna en kommentar