Att skriva är som att krypa in under skinnet på okända människor, som att få upptäcka och utforska drivkrafter och motiv som inte ens karaktären själv visste att hon hade. Det är som att resa på en biljett utan slutdestination. När jag skriver försvinner tid och rum, och jag befinner mig i en fiktiv värld som jag själv skapar. Det är magiskt.

Bara Människor är namnet på min första bok, som kommer ut på HOI Förlag i september 2013. Det är en historia om att göra upp, med sitt förflutna och med sig själv.

Saga söker ett lugnare liv och bestämmer sig för att flytta tillbaka till sin barndoms stad. Med sig har hon en plan för återupprättande. Hon vill att de som en gång påverkade henne, gjorde och sa saker som varit svåra att glömma, ska se hur de sårade. Men människor förändras och saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig.

Läs mer om boken på Hoi Förlag!

BAM-omslag-fram