Om att omge sig med energi

Skrivet den 23 Apr, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

”Det är något visst med människor som har mycket energi”, sa Janne vid middagen i lördags. Under flera timmar diskuterade vi sen min bok och det den handlar om. Han nickade, höll med och fyllde i. Hans egna erfarenheter och känslan av att inte höra hemma när han en gång flyttade ifrån sin hemort stämde så väl med det jag vill berätta i min bok. Vi pratade om förutfattade meningar som begränsar oss och om behovet att få känna att man passar in.

”Superintressant. Det kommer att bli succé”, sa han. ”För du vet vad du vill säga och har sån energi.”

Igår kväll var jag och maken på Rival och lyssnade på Klas Hallberg och hans föreställning Hedra Mysteriet. Ett bevis på vad energi kan göra. I över två timmar jobbade Klas stenhårt på scenen med att få oss som satt i salen att reflektera och skratta. Och han lyckades. Han pratade om logik och känsla, om hur vi tror vi kan kontrollera vår tillvaro och behovet av att kanske reflektera lite extra ibland. Och han var grymt rolig. Tack Klas för en underhållande och tänkvärd kväll. Gå och se honom om ni kan.

Idag har jag träffat fantastiska Malin och fortsatt bolla idéer och tankar. Hela hon ÄR energi och man blir inget annat än kraft och energi av att träffa henne. Alla borde ha en Malin!

Så tack Janne, Klas och Malin – nu är jag laddad för ett tag.

Lämna en kommentar