Och här sitter jag… och sitter…

Skrivet den 6 Sep, 2011 under Okategoriserade | 2 kommentarer

Att börja om på ny kula ska bli riktigt roligt. Det svåra är väl bara att komma igång… Antar jag… Att få huvudet att börja spinna ordentligt och samtidigt ta ett helhetsgrepp om historien, få upp tempot, få fingrarna att rinna över tangenterna och känna glöden, men samtidigt inte tappa kontrollen. Det är viktigt att inte förlora målet ur sikte.
Historien om Saga och vännerna på Smedjebacken ska få ett högre tempo, men ändå inte förlora småstadscharmen. Intrigen ska vässas och temat… Ja temat måste lyftas fram, samtidigt som berättarrösten måste bli mer litterär. Detta är en utmaning, det kan jag lova – som jag älskar.
Jisses! Hundratals timmar av redigerande, ändrande, tillägg, avdrag, strykningar och trötta ögon, ond rygg. Det är vad jag har framför mig. Nu väntar jag på att tåget ska komma rusande förbi och slita mig med sig. Det kommer. Jag har bokat plats. Det gäller bara att hoppa på i farten…

2 Kommentarer

  1. Ann
    6 september, 2011

    Swooosch säger det bara så har du slutat sitta och sitta. Lycka till med arbetet.

    Reply

Lämna en kommentar