Nu ska jag skriva om inledningen…

Skrivet den 7 Maj, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Efter allt slit så trodde jag att jag kommit till världs ände. Men icke… Nu har jag tankat mer energi och massor av idéer till en bättre början, en inledning som suger in läsaren i historien. Just så ska det vara.

Kan inte vänta. Måste börja nu.

Två dagars intensivbearbetning och genomlysning av mina och andras texter har bidragit till nya perspektiv. Jag har lärt mig nya sätt att beskriva, gestalta och utveckla en text. Och så har jag fått positiv feedback från kurskamrater och kursledning. Kan det bli bättre? ”Du kan verkligen skriva”, ”ett väldigt fint språk”…. sa dom. Tack, tack, TACK! Gissa om jag har både kraft och lust att skriva.  Så nu ska jag bara skriva om början och alla konsekvenser det för med sig…. Sen jäklar!

Måste dela – en underbar dikt av min kurskollega Eva Bergman-Nilsson:

Du sa att du kunde
dansa vals
och jag sa att jag
inte kunde dansa alls.

Det gör inget, sa du
och kastade mig runt
strax ovan golvplankorna.

När musiken tystnat
hade dina armar
stelnat i kramp.

You don´t know nothing, sa du
och slängde mig i ett hörn
fyllt av grammatik.

Lämna en kommentar