Nätdejtat – hur kul som helst!

Skrivet den 17 Apr, 2013 under Personligt | 2 kommentarer

”Men mamma, du vet väl att det kan vara farligt att träffa folk man inte känner så där!”

Sonen skojar när jag berättar att jag varit och fikat med en författarvän som jag träffat via sociala medier. Och jag skrattar när jag tänker på Annika och vid tanken på att hon skulle kunna vara farlig. Farligt beroendeframkallande möjligtvis, för jag injicerades med så mycket energi och inspiration. Annika debuterar i maj med sin bok Solviken (Frank Förlag) och skriver på bok nummer två. Så gissa om vi hade mycket att prata om.

En fika blev till två timmars intensivt samtal om skrivande, om våra böcker, om branschen, om att debutera, och lite om livet också. Det var oerhört skönt att höra att mina funderingar, rädslor och förhoppningar är precis normala. Och det var så härligt att få dela.

Tack Annika för en sprudlande, öppen, ärlig och härlig pratstund! Jag hoppas på många fler!

2 Kommentarer

  1. Annika Estassy
    17 april, 2013

    Ha ha, som alla andra psykopater kan jag vara låtsastrevlig …

    Reply

Lämna en kommentar