Multitaskar

Skrivet den 8 Aug, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Alla on-knapparna är påslagna. Det är dags att få saker och ting gjorda, göra verklighet av tankar och planer. Förberedelserna är i full gång. Så långt det nu går eftersom det stundar en liten resa innan hösten är här på allvar.
Så samtidigt som jag planerar packningen så plockar jag in fyra kassar mat i kylskåpet (det där med att ha två vuxna söner hemma kräver ständiga matinköp). Jag bokar hotell och skriver mejl till människor som jag bör träffa här under hösten. Idag dricker jag på tok för mycket kaffe samtidigt som jag hela tiden kastar ett öga på mitt utskrivna manus som ligger överst i högen på skrivbordet. Det ska jag ta tag i i september. Jag SKA. Jag utvecklar scenerna till ”Fortsättningen” och laddar ner ett par e-böcker att ha på resan. Jag har nämligen bestämt mig för att ge e-läsandet en chans.
Jag har tagit tag i den största av surdegar man kan tänka sig – sagt ifrån och lämnat över problemet. Yes! Och jag skriver listor – på människor att kontakta, på saker att komma ihåg, för minnet behöver stöd och påminnelser. Jag vill ju inget missa eller tappa bort mitt i multitaskandet. Det kommer att bli en fantastisk höst!

Lämna en kommentar