Möt mig i Lidköping på lördag

Skrivet den 2 Apr, 2014 under Om skrivande | 2 kommentarer

Hej! På lördag (den 5 april) finns jag i Lidköping, på Akademibokhandeln mellan 11-13, där jag signerar min bok och ännu hellre pratar om böcker. Kom förbi!

Lidköping ligger ett stenkast från Skara, där Bara människor utspelar sig. Precis vid Vänern, med vackra parker och ett myllrigt torg där Magnus Gabriel De la Gardies gamla jaktslott står. För mig är Lidköping sommarstaden, porten ut till vackra Kållandsö och Läckö slott. En vacker stad – värd ett besök!

Och är du inte i närheten, så finns möjligheten att träffa mig, Josefine Lindén och Nina Larsdotter i Äppelvikens bokhandel redan ikväll. Vi ska berätta om vår resa mot utgiven bok. Välkommen och hoppas vi ses!

IMG_1194

2 Kommentarer

 1. Anna
  4 april, 2014

  Min stad. Och självklart kommer jag.

  Reply
  • Anne Liljeroth
   4 april, 2014

   Ja! Vad kul! Då ses vi!

   Reply

Lämna en kommentar