Mitt-i-veckan-ångest

Skrivet den 30 Nov, 2011 under Om skrivande | Inga kommentarer

Onsdagar är panikdagar. Jag borde ha hunnit längre, gjort mer och helgen kryper på. Vart tar tiden vägen. Den här veckan har jag presterat hyfsat bra på skrivfronten. Gör om hela slutet i mitt manus. Ja, vad ska man göra? Där infann sig en trist lunk som ingen blir glad av. Nu har jag nystat vidare i intrigen, pillat in lite vemod, ilska och ångest. Jag hoppas det gör susen för helheten. Men jag har fortfarande 7-8 kapitel kvar att skriva om innan jag är i mål – för den här gången.
Sen är det dags att – på riktigt – utsätta materialet för kritiska läsare. För att se göra ytterligare en redigeringsomgång.
Hugade är välkomna att anmäla intresse till undertecknad.
Onsdagen innehåller, förutom den vanliga vart-tar-tiden-vägen-ångesten, tre fys-pass. Powerwalk, yoga och bollsport. Jag inbillar mig att jag tränar för att orka. Men det här med att orka träna… Känner mig helt slut. Sista passet återstår… Nu! Kommer att drömma söta onsdagsdrömmar.

Lämna en kommentar