Min nya historia

Skrivet den 15 Apr, 2013 under Om skrivande | Inga kommentarer

När x äntligen hade kommit i ordning och kände sig hemma, så ringde telefonen. Det var y och han skrämde henne. Samtidigt kom det ett fax och x2 verkar ha försvunnit. B3 driver lokaltidningen med vänsterhanden och nyttjar x som reporter, men är avundssjuk. Män blir det på framgångsrika kvinnor ibland. (!?) C4 kommer på sin mamma med att nätdejta och hatar det, men eftersom q2 sitter inne så kanske det är okej.

Sen måste jag väl se vad jag ska göra med A2 och de två nya karaktärerna också.

Känns det rörigt? Då är det ingenting mot vad jag känner mig just nu. Helt vimsig. Jag minns inte att det var så här illa när jag började skriva Bara människor. Och om det var det – hur sjutton lyckades jag reda ut begreppen?

Men det kanske hör till saken. Fortfarande bara människor är en fortsättning och på många sätt en upplösning på det som händer i Bara människor. Men innan jag löser upp trasslet så måste jag försäkra mig om att det är riktigt rörigt, så att upplösningen blir bra, men inte självklar.

Fortsättning följer.

Lämna en kommentar