Matdagar och några sidor

Skrivet den 20 Mar, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det absolut största problemet med att vara på fjällsemester är att jag aldrig lyckas göra av med fler kalorier än jag stoppar i mig. Det är så otroligt gott med mat i fjällen och gott om mat i fjällen. Förutom våfflorna i stugorna så lockar en öl efter en dag i backen, med lite tilltugg som töjer ut magen så att man orkar riktigt mycket till middag. Gärna ett glas vin till också. Dessutom vill man ju äta i goda vänners lag, så det blir extra långa middagar = extra mycket mat. Ja till och med efterrätt ibland. Mums!
Sen blir det jobbigt att röra sig, komma i brallor och pjäxor. Det där med stretch i skidbyxorna är överskattat, det funkar inte. De sitter åt ändå efter ett par dagar i backarna.
Men förutom att äta och få frisk luft på fjället, men framför allt i liftarna (för gud vad man står mycket i liftarna) så har jag hunnit med att redigera lite ytterligare i mitt manus. Det känns som om varje ny mening nu blir en liten krydda på moset, en liten svängom med karaktären. Det som gjorde en av dem lite väl ”instrumentell” är förhoppningsvis borta nu och Milla har blivit mindre ensam.
Så för att summera: nu har jag lagt på mig, lagt ut och lagt till.

Lämna en kommentar