Mappiegala – gick hem med ett leende

Skrivet den 10 Feb, 2015 under Personligt | Inga kommentarer

Igår var det Mappiegala på Grand Hotel. M Magasin lyfte fram kvinnliga förebilder inom olika områden och uppmärksammar med fint diplom. (Undantaget var faktiskt en manlig cancerläkare). Pompa och ståt. Årets Mappies blev Suzanne Axell och Gunilla Hasselgren, som jobbat med programmet Fråga doktorn i 12 år. Mer rörda pristagare har jag nog aldrig sett.

Amelia Adamo skötte värdskapet och Maria Möller var konferencier, med den ära må jag säga! Hur kul som helst. M Magasin lämnar 1 krona per såld tidning i bidrag till Unicef (det visste inte jag) och Mark Levengood tackade för det! Så att köpa M är alltså också ett sätt att bidra.

En kul kväll. HÄR hittar ni bilder från kvällen. Alla var där! Jag fick också vara med på bild. Tack Pling!

OCH på tal om Deckarna (som jag förra veckan skrev en krönika om – du hittar den här). Fick tillfälle att berömma Anna Jansson för hennes deltagande OCH hon frågade intresserat vad jag skriver om. Vi hann prata lite kort om förlag och bokskrivande. Starstuck! Och så himla glad.

image

image

image

 

 

 

Lämna en kommentar