Lunch i förälskelsens tecken

Skrivet den 26 Jan, 2011 under Okategoriserade, Personligt | Inga kommentarer

På lunchen. Hon smet förbi i kön och kom emot mig. Med ögon som tindrade av lycka. ”Heeej!” Inget vanligt litet ”hej” utan ett ”Heeej!” Skillnaden är stor. Lägg sedan till en liten knix med axlarna, upp mot öronen och ett sött leende. Där fanns något som ville ut.

Lite småtjatter om ditt och datt, vi beställde lunchen, betalade och satte oss. ”Jag har träffat en kille!” Orden bubblade ur henne. Jag fick en ståpäls som till och med Gunde Svan skulle avundas. Fick lust att skrika som tjejerna i ölreklamen, när de ser skorna i garderoben. Ahhh….!! En älskad människa – en förälskad kvinna gnistrade framför mig. Känslan fortplantade sig ända ut i fingertopparna. Jag har ju varit där, vet precis.

Vilken lunch, vilken outsäglig lycka att få dela någons förälskelse, att få sitta mitt emot en vän och se hur kärleken spunnit en puppa över hennes huvud. Måtte hon få befinna sig där inne länge, länge.

Och du än en gång – grattis!

Lämna en kommentar