”Location check” och pennbekymmer

Skrivet den 22 Aug, 2013 under Personligt | 4 kommentarer

Jag ska ha releasemingel i världens finaste och mest klassiska bokhandel, Äppelvikens bokhandel. Idag gjorde vi en check i lokalen, diskuterade färger, dukning, bjudning, möjligheter och annat som hör till för att skapa ett trevligt mingel. Var ska böckerna ligga, stå? Hur trångt blir det? Kan vi ställa ett extra bord här? Kommer alla gästerna på en gång? Hoppas det blir fint väder!

”Och här kan du stå när du ska säga något, och här kan du sitta och signera. Det blir fullt upp.”

Allt är under kontroll. Det kommer att bli hur bra som helst.

Det enda jag inte tänkt på ännu är att det kommer att krävas en bra penna, en sådan där som inte kladdar, som flyter när man flyttar den över papperet och som ligger bra i handen. Så nu ska jag fixa DEN pennan.

4 Kommentarer

 1. Agneta Rahmqvist
  22 augusti, 2013

  Så trevligt! I den bokhandeln har jag varit många gånger i barn/ o ungdomsåren med min moster som då bodde på Stavgårdsgatan. Senare med syskonbarn som bodde på Törnrosvägen.Ser fram emot att läsa din bok. Hoppas nu du finner den bästa pennan!

  Reply
  • Anne Liljeroth
   26 augusti, 2013

   Tack Agneta! Hoppas få tillfälle prata både minnen och bok med dig snart! Kram

   Reply
 2. Caroline Eriksson
  26 augusti, 2013

  Önskar dig en supertrevlig releasefest och hoppas du får signera riktigt många böcker!! Trist att jag missar det här tillfället, håller tummarna för att det kommer fler:-) Med vänlig hälsning Caroline Eriksson

  Reply

Lämna en kommentar