Lite inspiration för yogahugade

Skrivet den 26 Jan, 2013 under Personligt | 2 kommentarer

För ett dygn sedan landade jag på Arlanda, med bagaget fullt av dofter från Indien, med kroppen fylld av energi och med en härlig känsla av att ha varit med om något alldeles extra. Efter att ha packat upp, fyllt magen med svensk mat (druckit ett par glas gott rött vin) och börjat tvätta Indien-lukterna ur kläderna känner jag mig hemma igen. Men stark, laddad till tänderna. Nu ska här göras storverk. Med vad vet jag inte riktigt, men vad som än kommer i min väg.. allt kommer att bli till underverk. Och eftersom jag redan bestämt att 2013 kommer att bli en bra år så är detta helt i linje med min plan 🙂

Och framför allt kommer jag att fortsätta slita yogamattor. Kroppen är starkare än någonsin och efter att ha lärt om filosofi, anatomi, teknik och pedagogik så känns det hur roligt som helst att fortsätta träningen. Yoga is da shit! Bifogar en liten instruktion till er som känner att ni vill prova på.

IMG_1363

2 Kommentarer

 1. Helena Milton
  7 februari, 2013

  Åh, du har varit i Indien … Nu blir jag faktiskt lite sotis. Det är ett av mina drömresemål. Var i
  Indien? Ska allt kolla in yogan med. 🙂

  Reply
 2. Anne Liljeroth
  7 februari, 2013

  Helena! Jag var i Kerala. Söder om en stad som heter Poovar, på ett ställe som heter Isola di Cocco. Helt underbart att under en hel månad få njuta yoga, ayurveda och allt som hör till. Mumma för själen!

  Reply

Lämna en kommentar