Letar nåt att reta mig på

Skrivet den 16 Apr, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Nu har jag bara slutet kvar. Och då ska jag tänka på att ”inte vara så snäll mot mina karaktärer” sa han. Så nu försöker jag piska upp känslan av elakheter för att komma i rätt stämning. Jag letar efter någon som jag kan vara arg på, något som känns orättvist och dumt. Finns det någon idiot där ute som jag kan föreställa mig, som jag skulle vilja göra livet surt för?
Svårt.
Skitsvårt, en sån här dag när solen skiner, vattnet glittrar och jag känner mig oförklarligt bortskämd som kan sitta här och ”hitta på” och skriva. Jag mår alldeles för bra för att vara elak mot mina älskade karaktärer. Suck! Men visst har han rätt som tycker att där måste hänga lite spänning kvar i luften på slutet, allt får inte bli så utsmetat och snällt.
Nej, jag får väl gå ut på nätet och hitta något som jag kan reta upp mig på. Mediekarusellen runt Brehvik kanske, eller Tony Irvings kommentarer efter Let´s Dance. Jag känner redan att det kommer att göra susen.

Lämna en kommentar