Kramp och 70-tal

Skrivet den 11 Nov, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Skrivkramp och skrattkramp – två diametralt olika typer av kramp. Helgen har präglats av båda. På gott och på ont alltså. Inte en enda rad har jag fått ur mig, trots att jag öppnat dokumentet och stirrat på det flera gånger om. Jag vet vad jag vill förändra, men det vill sig inte riktigt. Tveksamheter smyger sig på – och då blir det istället ingenting. Slår igen.

70-talsfestHelgens höjdpunkt var vännen Johans sköna 70-tals fest. Det räckte med att komma innanför dörrarna på partyt så började skrattet flöda. Herre min skapare hur folk såg ut! Flowerpower och hippie-kultur, blommigt, fladdrigt och pannband. Glittriga breda skjortsnibbar och platåskor. Det är omöjligt att inte skratta! Hur kul som helst!
Min härliga utstyrsel hittade jag bland annat på Beyond Retro på Drottninggatan (fantastiskt hjälpsam personal där) och på FreePeople.com.

Lämna en kommentar