Jag tror på änglar

Skrivet den 24 Okt, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Änglar är vanliga människor. 

Så vad är skillnaden? Varför kan man inte vara sin egen guide? I min yrkesroll, som rådgivare, har jag lätt att se problem och vad som behöver göras för att utveckla dem till möjligheter. Jag brukar ge dem jag arbetar med råd och stöd som ska bidra till att förtydliga, göra det enkelt, stötta och ofta också sälja. Jag kan ändra perspektiven och lyfta blicken, få saker att hänga samman och på det sättet också argumentera för vägen framåt. ”Så här bör ni göra. Så här kan man tänka sig.” Jag peppar och stärker och hjälper och motiverar och lyfter. Jag möts ofta av uppskattning.

Men så kommer det till mig själv…

…och mina egna råd känns helt omöjliga. Varför är det så?

Så tack gode gud för att det finns änglar, människor som tar sig tid att berätta om hur de gjort, som delar med sig, som stöttar och peppar. Tack universum för att det finns människor som tror på andra människor och som vill andra väl. Tack – ni som tror på mig. Det är ju nästan så att jag själv börjar göra det 🙂

Lämna en kommentar