Jag berättar – nu i Hemmets Journal

Skrivet den 27 Nov, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

I senaste numret av Hemmets Journal berättar jag mer om det som hände mig för 10 år sedan, men också om vägen tillbaka och om varför skrivandet har blivit så viktigt. Och om jag ska vara ärlig, det känns konstigt att läsa om sig själv så här. Jag både vill berätta men samtidigt glömma. Att ha varit där känns fortfarande skamset. Men jag hoppas jag kan hjälpa någon genom att berätta. Ta hand om er!

Här är artikeln.

IMG_3670

På sidan ett finns några bra tips på vägen… (och jag vet – inte helt lätt att leva upp till dem, men försök!)

– Omge dig med människor som gör dig glad och ger dig påfyllning. Välj bort dem som inte är bra för dig.
– Våga be om hjälp.
– Sätt gränser och lär dig att säga  nej.
– Lite på din inre röst, sluta jämföra dig med andra.
– Ta reda på vad du behöver för att få energi och må bra!

IMG_3671

Lämna en kommentar