Inleder en ny fas

Skrivet den 9 Sep, 2013 under Personligt | 6 kommentarer

Bara människor är på väg mot sina läsare. Känslan av att det faktiskt sitter människor och LÄSER min bok är smått svindlande, men rolig! ”Jag är på kapitel fem nu”, sa någon igår. Det läggs upp bilder på nyinköpt bok på Facebook och på Instagram.

Efter en otroligt social-intensiv och rolig helg så går livet vidare – i en helt ny fas och jag började dagen med att skriva om första kapitlet på fortsättningen av Bara människor – och shit vad bra det kändes. Jag tror att det kommer att kittla mångas nyfikenhet. Så nu blir det omskrivnings- och redigeringshöst.

Och bokförsäljningshöst förstås. Jag hoppas få möta MÅNGA på bokmässan om bara några veckor och jag hoppas på MÅNGA samtal om min bok. Jag vill signera, diskutera, debattera och prata om min bok. Kan tänka mig att resa, nästan vart som helst för det. 🙂

6 Kommentarer

 1. L8
  9 september, 2013

  Hej. Måste ge dig ett litet tips bara: slopa ”Rudbergglasögonen”. Dom är tantiga, ute, fel och synnerligen ängsliga!!
  Annars ser det bra ut 🙂
  Lotta

  Reply
  • Anne Liljeroth
   9 september, 2013

   Hej Lotta! Ska vid tillfälle se om jag hittar en form som funkar lika bra för en stackare som mig som behöver progressiva glas. Tack för tipset!

   Reply
 2. Jenny
  9 september, 2013

  Jag gillar dina brillor, de klär dig. 😀 Smaken är som baken. Själv redigerar jag i oändlighet. Men det blir bättre och bättre för varje dag som går.

  Reply
 3. Jenny
  10 september, 2013

  Nix! Ingen bokmässa för mig i år. Däremot tror jag bestämt att vi ses på torsdag på Ordberoendes releasefest. 😀

  Reply
  • Anne Liljeroth
   10 september, 2013

   Har det lite körigt men ska verkligen försöka komma på torsdag!

   Reply

Lämna en kommentar