I väntans tider

Skrivet den 17 Mar, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

NEJ! Jag är inte gravid! (Även om jag njöt i fulla drag av att få sniffa på lille Hugo – 5 dagar – här i veckan. Han är den sötaste bebis man kan tänka sig.) Däremot väntar jag på besked. Jag har skickat mitt manus till ett stort och välkänt förlag som bett att få läsa. Nu har jag en tålamodsprövande tid framför mig.

Förutom att utföra lite klassiskt arbete för en trevlig kund så ska jag ägna mig åt att tänka positivt, utnyttja kraften i det undermedvetna och be, stilla sinnet och tala om för mig själv hur lyckat allt kommer att bli… 😉 Trots alla tekniker jag samlat på mig, trots alla böcker jag läst, artiklar jag sparat… Så kommer det att bli slitsamt… Det ligger i människans natur…

Delar därför med mig av ytterligare en bild, som påminnelse till oss alla, från Indien. Den guldfärgade kupolen är en påminnelse om behovet av inre frid och stillhet. Auroville är en plats där en ny form för att leva föds. Här utvecklas människan genom sin inre kraft. En brygga mellan historien och framtiden, en plats att stanna upp på. ”Auroville will be the place of an unending education, of constant progress, and a youth that never ages.” Fint. Det ska jag försöka tänka på medan jag går här och väntar.

Lämna en kommentar