I did it – check!

Skrivet den 27 Mar, 2013 under Personligt | 4 kommentarer

IMG_1703

Efter 200 timmars träning med teknik, praktik, filosofi, anatomi, pedagogik, tentamen och mycket annat så damp beviset ner i brevlådan. Jag kan numera titulera mig Viryayogalärare.

Men framför allt så har jag utvecklats i min egen yogautövning. Vilket var målet när jag bestämde mig för att gå utbildningen. Jag är starkare, mjukare och smidigare än jag var för tio år sedan. Not bad. Och det bästa av allt är att när kroppen fungerar så fungerar också huvudet. Så jag tackar yogan för att jag är mer tillbakalutad i mina ambitioner, inte kräver så mycket av mig själv längre och framför allt för att jag blivit uthålligare. Utan yogan hade det nog inte blivit någon bok.

Bok ja, som för övrigt snart är färdigredigerad och ska gå till sättning. 100 sidor kvar bara. Och idag har jag börjat skriva ett ”författarens tack” till boken. Inte det lättaste, för det är så många jag vill tacka. Alla som läst, hjälpt till med idéer, och alla som uppmuntrat mig. Utan alla er skulle det nog inte heller ha blivit en bok. Ni gav mig kraft och energi att fortsätta – hela vägen in i kaklet. TACK och GLAD PÅSK!

 

 

4 Kommentarer

 1. Maria
  27 mars, 2013

  Grattis till allt.

  Reply
 2. Ann
  28 mars, 2013

  Glad påsk på dej också!

  Reply
 3. Leif
  31 mars, 2013

  Grattis till titeln! Och Glad Påsk på dig med.

  Reply

Lämna en kommentar