Hellre en pocket i väskan

Skrivet den 6 Jun, 2014 under Om böcker, Personligt | Inga kommentarer

Juni är min absoluta favoritmånad. För att det är ljust, för att det är tid att fira och för att det är sommar på riktigt. Då gör det ingenting att livet går i hundra knutar. Man fixar det under juni månad, för att sen sätta sig i en korgstol i juli och under augusti försöka kravla sig ur den och tillbaka till vardagen.

Nästa vecka kliver jag in i ett crescendo – studentmottagningar, födelsedagar gånger flera, stor fest, mingelparty, höstplanering, möten och flera möten. Författarmöten och skrivarträff. Och så ett par bokreleaser strax inpå. Dessutom ska jag korrekturläsa mitt manus OCH jag vill så innerligt gärna känna att jag är halvvägs i ett råmanus på bok nummer tre – en kärlekshistoria med annorlunda förtecken. Sen får den historien sommarlov och då kan allt hända.

Sen blir det ett sommarlov fullt av böcker. Både andras och mina egna. Håller på att samla på mig tips. Tills dess – så finns Bara människor pocket på Adlibris sommarkampanj. Hur lätt som helst att stoppa i väskan. 🙂

20140606-113227-41547951.jpg

Lämna en kommentar