Härlig publik i vackert bibliotek

Skrivet den 2 Mar, 2014 under Om skrivande, Personligt | Inga kommentarer

Igår, lördag, hade jag förmånen att få berätta om mitt skrivande och min roman på Stiftsbiblioteket i Skara, staden som jag lånat och placerat min historia i. Det är här mina karaktärer promenerar, bor och agerar. Det är hit Saga Widerbeck flyttar för att göra upp med sitt förflutna.

Det vackra rummet fylldes på och dethttp://instagram.com/p/k9cOSonsUK/ fick sättas fram extrastolar. Härlig känsla.

Varje gång tänker jag att det känns ovant; att de kommer för att lyssna på min historia? Skulle jag ha något intressant att berätta? Den där smygande känslan av att ”snart kommer de på mig” gör sig påmind. (Den tror jag alla känner ibland.) Men så lyfter jag min bok, håller i den, tittar på den. Min debutroman, som föddes ur en idé, som jag haft en intention och slitit hårt med. Jag har mycket att berätta. Nu har jag till och med samlat på mig några små anekdoter vi kan skratta åt.

Det blev en härlig timma på Skara bibliotek. Stort tack för att jag fick komma, för blommorna och för det fina arrangemanget. Säger det igen; jag älskar bibliotek och bibliotekarier!

IMG_4272

 Träffade min gamla fröken Vivan på biblioteket i Skara

IMG_4267

Lämna en kommentar