Hälsokostar

Skrivet den 8 Mar, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

De här förkylningarna börjar bli dyra. Idag traskade jag förbi Gröna Hörnets Hälsokost och fick för mig att äta en riktigt hälsosam lunch. Det serverades linssoppa och råkosttallrik. Dessutom köpte jag teer och Manuka-honung, bläddrade i en bok om detox (som jag lämnade kvar) och försökte få lite tips på hur man bäst boostar immunförsvaret, håller sig borta från de här eländiga förkylningarna. Tipsen haglade. Där finns hyllplan efter hyllplan med fantastiska produkter som gör det mesta med din kropp.
Det är intressant att ta sig tid att delta i hälsodiskussionerna. Det finns mycket att lära. Vid lunchbordet diskuterade gästerna hälsa med tjejen som lagade maten. Vetegräs, ska tydligen vara bra. Olika sätt att detoxa, blanda oljor på rätt sätt, bada inskrubbad i sesamolja med mycket havssalt ska rena från både det ena och det andra. Tjejen vid grytorna beklagade sig över att det är så dyrt att må bra. Halva lönen går åt till produkter som ska rena och rensa från olika håll. Kan det bero på att hon blir påverkad av att stå mitt uppe i alla produkterna, tänkte jag…
Jag är i alla fall beredd att betala i stort vad som helst för att slippa täppt näsa, hosta och trötthet. På det här stadiet får hälsa kosta, nästan vad som helst.

Lämna en kommentar