Hälsoknarkare blir uppåt i San Francisco

Skrivet den 30 Aug, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Hej jag heter Anne och jag är hälsoberoende. Allt som jag tror kan få mig att vara hälsosam, det konsumerar jag. Säg ett piller jag inte provat för att må bättre. Säg en trend jag inte hoppat på för att den sägs vara nyttig. Just nu är: D-vitaminer, Omega3, Aloe Vera, glutenfritt, laktosfritt, soya, yoga, lite mindfulness och mina två husgurus viktiga för mig. Det är nästan på gränsen att jag känner mig lite stressad över att jag inte hinner med att hålla ordning på vad som är viktigt att hålla reda på – för att må bra. Och dagens artikel i DN om vikten av att äta choklad gör mig mest förvirrad. Kan choklad, som är så gott, verkligen vara nyttigt? De senaste två veckornas har jag med ett stort leende traskat runt och insupit Kaliforniens lättsamma inställning till hälsa. Inget kan väl vara enklare än att må bra där. Vid en promenad på Haights Street i San Francisco tittade jag in i affären ”Happy Herbs” som skyltade med lockande budskap på utsidan. Jag botaniserade bland blad som sades göra underverk med allt från minnet till sexualiteten och upptäckte att hälsa kan vara roligt också.

Lämna en kommentar