Gud jag skäms!

Skrivet den 24 Sep, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Jag har kommit igång på allvar med Fortsättningen. På samma sätt som i Bara Människor så blir det ett nystan av intriger, den här gången är varje tråd en relation. Ju längre in i historien jag kommer desto trassligare blir känslor och möten.
Att Saga har flyttat hem igen har rört om i tillvaron för många, speciellt för hennes nya grannar på Smedjegatan. Många är berörda av hennes närvaro, de imponeras, attraheras och är nyfikna på henne. Den där kvinnan som är världsvan, orädd, ta till och med spännande. I motsats till dem själva. Själv är Saga stressad över att klockan tickar och att hon fortfarande är singel.
När tillstånden mixas visar det sig att det uppstår – porr! Va! Utan att jag planerat det sitter jag här och skriver sexscener. Det var inte riktigt tanken att det skulle bli så men plötsligt verkar mina karaktärer vara väldigt längtande. Herregud, de verkar som om flera av dem levt utan sex i evigheter.
Jag undrar om mina karaktärer är trovärdiga eller om jag plötsligt blivit enkelspårig? Men här sitter jag och rodnar. Det kan väl vara ett tecken på att historien behöver tonas ner lite…

Lämna en kommentar