Grå helg blev glad helg

Skrivet den 10 Feb, 2013 under Personligt | 4 kommentarer

När man får mejl från sin redaktör – då blir man glad! För han skriver att han är imponerad och att det ser ut att bli jättebra! Känner mig som en liten tjej som fått bra betyg på ett prov. Kan ju inte bli bättre! Nu ser jag fram emot att få tillbaka mitt manus ännu en gång, gå igenom igen och få vara med om när mitt manus blir till min debutroman. Wow! Svindlande känsla.

Dessutom känner jag mig löjligt tacksam över alla underbara vänner jag har. Ett samtal, en fika, lite mat, kolla Mello tillsammans – så har helgen sett ut. Tack alla underbara vänner som har underhållit mig medan maken har åkt utför i Österrike. Ni har fått mig att glömma hur trist det är att skotta och dra på sig kängor och mössor och handskar och halsdukar. Jag har inte känt mig ensam en sekund.

Positiva tankar och tacksamhet. Grått kan bli färgglatt – och snart är det vår, även om de hotar med ännu mer snö i veckan. Och sen är det sommar. Och sen blir det september och då kommer ALLA att kunna läsa Bara människor. Love u all!

Bild 2012-03-13 kl. 17.40 #2

4 Kommentarer

 1. Leif
  10 februari, 2013

  Grattis! Ser fram emot att få läsa den också. Brorsan

  Reply
  • Anne Liljeroth
   10 februari, 2013

   Det ska du få göra! Ska bli kul att höra vad du tycker!

   Reply
 2. Annika Estassy
  11 februari, 2013

  Stöttande redaktörer är värda sin vikt i guld. Skönt att du slipper stressa fram redigeringsprocessen.

  Reply
  • Anne Liljeroth
   11 februari, 2013

   Ja Annika. Lyckligt lottad med en väldigt trevlig och kompetent redaktör och gott om tid för att det ska kännas bra!

   Reply

Lämna en kommentar