Galenhjärna i förändring

Skrivet den 29 Aug, 2013 under Personligt | 2 kommentarer

IMG_2593

Den här bilden lägger jag upp för att påminna mig själv om hur roligt livet är. Jag borde nog egentligen rama in den och sätta den framför skrivbordet så att den är det första jag ser varje arbetsdag. För att ge min tokiga hjärna den rätta stimulansen. Livet är härligt – men oförutsägbart.

Jag gick på en yogaklass igår, där temat var förändring. Jag påmindes om att livet då och då är bra förvirrat. Det går inte att planera och förutse allt, men det går att omfamna det som sker och ödmjukt tacksamt ta emot när det känns bra. Det går, trots allt som händer i omvärlden, att finna sin egen lilla plats för ro.

En annan person, vars texter jag arbetat med under sommaren, har fått mig att se vad nyfikenhet och öppenhet för det okända kan tillföra, att det är okej att inte veta, det räcker att ha tillförsikt. Därmed inte sagt att man kan vila sig till förändring. Nej där krävs ändå energi och vilja.

Det känns som att någon försöker tala om för mig att jag borde vara mer i förvirringen, tillåta att inte veta vad det innebär att flytta fötterna in i en ny värld. Så okej jag ska försöka.

Igår var en bra dag. Roligheter trillade in på rad. Idag känns det lite motigt. Därav behovet av bilden. Men jag antar att det är livet. Bring it on.

2 Kommentarer

  1. Anneli
    2 september, 2013

    Vilken helt underbar bild! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar