Galen sommar blir snart galen höst

Skrivet den 5 Aug, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

IMG_2292

Det har varit en galet härlig men intensiv sommar, och den bara fortsätter. Tack vädret! Och eftersom vi svenskar får så mycket d-vitamin den här sommaren så kommer vi att hålla oss pigga och glada hela hösten, kanske en bit in i januari. Vilket betyder att det kommer att bli en galet intensiv höst, för alla. Men kul!

För mig betyder hösten nya äventyr, på otrampad mark. In i författarvärlden. Det känns som att kliva över gränsen till ett land vilket jag inte har kartan till. Vart ska jag gå? Vem kommer jag att träffa? Spännande.

Jag unnar mig en vecka till med sommar. Sen har jag bestämt att det blir höst och då sätter jag fart – rakt in på den nya arenan. Jag ska göra så gott jag kan för att den ska bli lika galen som sommaren varit.

 

Lämna en kommentar