Fy för sol

Skrivet den 22 Maj, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Jag är väl typiskt svensk, antar jag. Jag får ångest av att sitta inne en sådan här dag när solen skiner, när man kan få brunbrända ben, äta lunch ute och sitta vid vattenbrynet och filosofera. Varför var det tvunget att bli vackert väder just nu?
Halvvägs in i mitt manusredigerande så önskar jag mig regn, regn och mer regn. Så att jag kan koncentrera mig. För att slippa tänka att; tänk om man kunde var ute istället?
Samtidigt kämpar jag med mig själv, säger nej och nej tack till förslag som låter lockande. Jag SKA igenom det här nu. Jag VILL igenom det här nu. Det kommer att bli så BRAAA!
Prioriteringar är inte lätt.
Och att göra en lagomtrevlig karaktär mer dramatisk är inte heller lätt. Nu börjar hon bli på gränsen elak. Eller är det kanske så att vi alla har en sådan sida inom oss och jag nu bara tillåter hennes att få komma fram?
Solsting och värmeslag. Det är svårt att tänka kreativt när solen skiner.

Lämna en kommentar