Frisk och Fortsättningen

Skrivet den 14 Sep, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Jag är helt frisk. Varenda värde är som taget ur skolboken. De flesta låga och fina. Ingen risk för hjärt- och kärlsjukdomar, lungkapaciteten är långt över normal och jag hör som om jag vore ett nyfött barn. Vilket förklarar behovet av öronproppar så fort okända ljud kryper på om kvällarna. Kroppen har blivit en centimeter längre (tack yogan) och BMI-siffran är låg och fin. Blodtrycket 105/70. ”Ett riktigt praktexemplar” enligt doktor Bulow.
Trist!
Det finns ju ingenting att klaga på, inget reellt att ta fasta på och gnälla över. Att prata sjukdomar är ju både viktigt och intressant.
Får väl inrikta mig på den mentala biten då. Fingera lite sinnessjukdom, känna efter om inte depressionens mörka täcke håller på att lägga sig över mig. Tror för övrigt att det skulle vara bra för kreativiteten och skrivandet. Lite mörka tankar förgyller ofta en historia.
”Fortsättningen” börjar ta form. Det blir en intrigfylld relationshistoria. Manipulation och otillåtna känslor blandas med mycket dåligt samvete.
För jag tror att vi har alltid dåligt samvete för något, eller gentemot någon som vi borde varit vänligare mot, som vi borde ha värderat annorlunda. Vi vill så mycket, vi önskar oss själva som goda och tillgivna människor men så lyckas vi inte alltid, utan faller till föga för frestelser eller impulser. För vi är ju trots allt Bara Människor. Fortsättning följer.

Lämna en kommentar