Fotografering

Skrivet den 18 Okt, 2012 under Okategoriserade | 2 kommentarer

Kolla vad en fotograf kan göra!
Många av oss helyllesvenskar har vuxit upp med att vi inte ska framhäva oss själva, samtidigt som hela vårt samhälle idag handlar om att man måste våga ta för sig, våga stå på sig och våga visa upp sig. Och jag kan väl konstatera att jag är ”jättesvensk”, för ”inte ska väl jag?”
Jo, idag var det dags för mig att kliva ut ur den invanda, bekväma boxen och bege mig till fotografen. Min hemsida/blogg ska så småningom få bättre funktionalitet och bättre look och jag har vill se bra ut på bilderna. Så jag anlitar ett proffs för att göra det bästa av materialet (dvs mig själv). Obekvämt, väldigt ovant och utanför min bekvämlighetszon, men roligt.
Jag har suttit i sminket, jag har blivit förevisad om hur man ska stå för att bli bra på bild och jag har lett, tittat snett upp, fram, ner och överallt. Fotografen var otroligt proffsig. Och jag är riktigt nöjd med resultatet – och vilken egoboost sen. Att få se sitt bättre jag på bild!
Igår skrev snygga Katerina Janouch på sin blogg om hur folk ondgjorde sig över att hon postade bilder på sig själv på Instagram. Hur tänker de som klagar? Klart man ska visa upp sig! Herregud, nu vill jag posta alla bilderna här, så att ni kan se hur bra jag blev! 🙂 Men jag nöjer mig med en nu – resten kommer senare. Kram på er!

2 Kommentarer

 1. Ann
  21 oktober, 2012

  Ursnygg. Testade det där själv och upptäckte att det var mycket roligare än vad jag tänkt, hade en förmiddag med en väninna och det dröjde inte så länge innan mitt obekväma ersattes av glädje.

  Reply
  • Anne Liljeroth
   22 oktober, 2012

   Och så blir man glad när man sen i efterhand tittar på sig själv! Hur bra som helst! Kram

   Reply

Lämna en kommentar