Foto och en karaktär

Skrivet den 21 Okt, 2012 under Okategoriserade | 2 kommentarer

På allmän begäran kommer här ytterligare ett litet smakprov från förra veckans fotografering. Kul att så många gillade bilden. Kan varmt rekommendera en egoboost i form av en fotografering! Gå och plåta er!!

För att kunna skriva så  måste man läsa.
I morse slog jag igen sista sidan av Malin Persson Giolitos senaste bok, Bortom varje rimligt tvivel, och jag pustade ut. Jag har kastats fram och tillbaka i handlingen, som varit allt annat än förutsägbar. Sånt gillar jag. Vändning på vändning och nya fakta som fick historien att fortsätta växa. Bra, bra! Däremot är jag tveksam till huvudpersonen, Sophia Weber. Jag vet inte om jag gillar henne eller inte. Denna prestationsadvokat, som lever ett liv jag inte skulle önska någon. Hon framstår ibland mer som en maskin än en människa, hon är kall men ändå bubblar hon av känslor. Och hon får mig att bubbla också. Gudskelov att hon har sin morfar säger jag, hur skulle människan annars överleva?
Malin kan sin spelplan, det märks i hennes roman och det gör historien rejält intressant. Som läsare får man ibland känslan av att vara advokat själv – och att man förstår precis hur den juridiska världen fungerar. Den är väl skildrad, i detalj, vilket gör hela historien läskigt trovärdig. Tack Malin för en stunds underhållning, en bra läsupplevelse.
Du inspirerar!

2 Kommentarer

 1. Ana Claudia Meleiro
  22 oktober, 2012

  Tack för tips.
  Kram

  Reply
 2. Anne Liljeroth
  22 oktober, 2012

  Kul var det! Och proffsiga är de! Och inte speciellt dyrt heller! Modelhouse på Vasagatan! Lycka till! Kram

  Reply

Lämna en kommentar