För lång

Skrivet den 24 Feb, 2012 under Okategoriserade | En kommentar

I glädjeyran över det som hänger på garderobsdörren inser jag att klänningsvalet har skapat problem. Ett stort problem. Har rusat runt på stan för att leta skor och där finns absolut inte ett par jag vill ha. Alla har klackar som omöjligt går att balansera i, gärna med liten platå under också. Är man 1,75 lång så blir man ju giraff om man ska kliva fram med 12 extra centimetrar under fötterna. Det går inte! Funderar på att bryta mönstret och köra converse (älskar dem).
Vad göra?
Tassa fram på tårna, kliva runt i något mjuk och skönt? Nej fortsätta leta! Bekvämt, elegant och dessutom lätt att gå i. Jag är inte vältränad i högklackat. Jakten fortsätter.
Ann – röda naglar får det bli!
Att vara lång har har sina sidor. Vissa tycker det är snyggt, själv har jag alltid tyckt att jag varit för lång. Jag har aldrig lärt mig gå i högklackat, av rädsla för att behöva se över, ner på andra. Ett tag krökte jag rygg för att hamna på samma nivå som mina vänner. Tills en god vän (en kille) tog mig åt sidan och påpekade att det var synd att jag var så hopsjunken. ”Snyggare om du sträcker på dig”, sa han. Vilket han naturligtvis hade rätt i.

Därav av en garderob full av platta sulor.

1 Kommentar

  1. Ann
    28 februari, 2012

    Jag hoppas att du väljer lite klack i alla fall, klänningen förtjänar det som händer med ben och hållning när vi åker upp lite 😉

    Reply

Lämna en kommentar