Får jag lov?

Skrivet den 7 Nov, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Lov! Har haft lite lov utan att ha några barn med på lovet. En konstig känsla. Ett lov fylls enkelt av lättsamma och roliga aktiviteter, glada vänner, god mat och frisk luft. Ett fantastiskt lov. Och häpp så har en vecka passerat. Får man lov att ha roligt även om man inte har höstlov?
Jag brottas ständigt med de hjärnspöken och begränsningarna som order lov för med sig. Vad får man och vad bör man inte? Jag tror ibland att jag svalt för många av dem, begränsningarna. Jantelagens hörnstenar. Det finns så mycket som man inte kan, bör eller ska tro. Att börja varje dag med att spotta upp dem är ett bra tips.
Men bäst av allt är att ta saken i egna händer. Helt enkelt bjuda upp till dans. Så – får jag lov?

Lämna en kommentar