Ett halvår senare – tack för rekommendationer och feedback

Skrivet den 10 Mar, 2014 under Om skrivande | 2 kommentarer

Det har gått sex månader sen Bara människor såg dagens ljus, fick sina första läsare och började erbjudas till försäljning. Det känns som en evighet. Som om jag alltid haft en bok. För det har jag ju nästan. För mig har vännerna på Smedjegatan funnits i tre år.

Bara människor har fått fantastiskt bemötande. Många som läser hör av sig, tycker om den och vill läsa mer om människorna på Smedjegatan 6. Det börjar pratas om boken, den rekommenderas på Rotarymöten, jag får komma till bibliotek och berätta om den. (Och det är verkligen kul – jag kommer gärna och berättar om ni har en bokklubb, vill krydda en företagsfrukost eller annat. Hör av er!) Nu, så här ett halvår senare, finns den liksom på riktigt – eftersom den har läsare. Jag har samlat en del under knappen Press.

Förutom läsare har jag också några riktiga supergillare, som skriver och frågar hur det går, som erbjuder tips och idéer. Som inte vill annat att Bara människor, och dess fortsättning ska bli en succé. Gissa om jag är tacksam. Precis som alla människor är jag ju ”bara människa” och att få pepp och positiv feedback är ju den bästa bensin som finns. TACK! Ni vet vilka ni är.

Samtidigt förstår jag nu att Bara människor inte är en ny bok längre. Lapparna med ”Nyhet” är bortplockad från hyllkanten i bokhandeln. Men rekommendationer och boktips värmer hundra gånger mer än en hyllkantsetikett. Och ännu mer energi får jag av feedback från läsare. Så tack alla ni som hör av er – och ännu större tack till alla er som rekommenderar Bara människor! Det är ni som får mig att orka skriva fler böcker.

IMG_1099

 

2 Kommentarer

 1. Jenny
  16 mars, 2014

  Blev du också paff när du insåg hur kort ”livstid” en bok egentligen har… fram tills den blir pocket. Extremt kort tid man kan njuta av att stå bland nyheterna. Kul att läsa att det går bra för den. 😀 och dig. <3

  Reply
  • Anne Liljeroth
   16 mars, 2014

   Ja det blev jag. Kämpar hårt nu för att hålla min bok vid liv. Och skriva nytt

   Reply

Lämna en kommentar