En magisk kväll med Kajsa Ingemarsson

Skrivet den 4 Dec, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

Nu har hon skrivit Den magiska gnistan – en bok om att finna sin kreativa väg. Under en helkväll på fina Mamita delade hon med sig av sina visdomsord. Kajsa inspirerar och talar om inspiration, om hur vi kan öppna för att ta till vara den kreativitet vi har inom oss. Rummet blev till ett kraftfält, en mystisk energi smög sig på, och tjugofem personer lyssnade andäktigt till tips och råd för hur vi kan växa och utvecklas genom att använda vår skapande kraft.

IMG_3726

Det känns så enkelt att göra precis vad som helst, när som helst och när lusten faller på, när jag hör Kajsa berätta. Och igenkänningen i hennes exempel, på hur vi själva skapar hinder för att slippa släppa in kreativiteten, tankarna på nytt och roligt, är stor. Hur mycket tid lägger jag inte på sociala medier? Hur rastlös blir jag inte när jag har en timma över? Hur ofta spelar jag inte upp scener för mitt inre – som skulle kunna hända? Helt i onödan. Tack Kajsa för att du gjorde mig medveten om detta. Jag ska ta min kreativitet på större allvar hädanefter, och ta ansvar för den.

IMG_3727

Lämna en kommentar