En bild räckte

Skrivet den 5 Feb, 2014 under Personligt | Inga kommentarer

Så drabbades också jag av den där resa-bort-längtan. Den där känslan som alla pratar om ska komma när man blickar ut över ett grått och trist landskap, när temperaturen ligger stadigt runt nollan och allt växande saknar löv. Jag har sagt att jag inte bryr mig för jag har så mycket roligt att göra, men så lägger Jossan ut bilder från Isola di Coco i Kerala och jag längtar genast tillbaka.

Tanken på att kliva ur sängen klockan sex, sätta fötterna i ett par flip-flops och ackompanjerad av fågelkvitter, musik och böneutrop från minareterna, samtidigt som solen letar sig över horisonten och fiskarna drar upp sina båtar på stranden och  sakta gå mot shalan. Den lockar. Att sen ligga där på mattan en stund, se örnarna sväva mellan träden och låta kroppen värmas upp. Det är magiskt.

Och en bild räckte för att jag skulle längta tillbaka. Ersättningen blev en yogaklass på bästa Yogashakti med bästa Marianne. Så vad är väl en bal på slottet?

IMG_1406

Bilden från 2013. Yogaklass med Åsa Åhman.

Lämna en kommentar