Det var i alla fall sol

Skrivet den 6 Apr, 2013 under Om skrivande, Personligt | Inga kommentarer

P1030809

Jag vet att det är en avskyvärt trevlig bild på mig, men framför allt på utsikten med sol, grönska och ett varmare klimat. 🙂 Det är sådana här bilder som jag själv hatar när folk lägger ut. Men här var tanken att jag skulle tillbringa några dagar och att jag skulle var vansinnigt duktig. Men. Helt plötsligt behövde det behövdes fixas med en massa grejer – utomhus – och det är svårt att sitta still när solen skiner, speciellt med en dator framför sig. Jag borde kanske hellre åka till ett kallt land (eller stanna hemma) om jag ska sitta på skrivarrumpan.

En del tid har jag i alla fall ägnat åt att fundera på vad mitt Debutantporträtt ska innehålla. Jag inser ju att det är en unik möjlighet att berätta något alldeles speciellt. Men vad? Jag har fått en del kloka tips från skrivarvänner på Facebook och jag har läst länkar som förläggaren skickat, men jag vill ju att det ska alldeles extra bra. Och det där med prestationspress brukar ju inte leda speciellt långt. Så därför känns det mer som produktionshaveri. Men låt så vara. Nästa vecka är en ny vecka och då j-lar.

Sen måste jag utfärda en varning: Jag har anfallits av processionsmaskarnas eländiga taggar (ni borde alla googla de där äckliga djuren), så det kliar och sticker över hela kroppen. Kanske är det så illa att det nästan är lite synd om mig.

Lämna en kommentar