Det stod i korten

Skrivet den 1 Dec, 2010 under Personligt | Inga kommentarer

Jag träffade en klok dam. Hon såg min framtid. Hon tittade i korten, såg in i det okända och berättade för mig vad jag kan förvänta mig av livet. Inte vet jag hur eller varför men uppfylld kände jag mig efter mötet med henne. Trygg i att jag valt rätt väg. Ännu mer övertygad om att jag gör rätt saker (okej, okej, jag tvivlar varje dag… Så det behövde jag höra!)

”När du är trött, känn inte tvivel, lyssna inte till andra utan vila dig, så orkar du fortsätta!” Envist fortsätta framåt, fortsätta skriva, tro på att det finns de som vill läsa. ”Du kommer att nå framgång!”

Yeah! Det behövde jag höra.

Tänk vad enkelt. Genom att få höra att jag gör rätt saker, att jag har rätt att göra det jag gör och att någon dessutom uttrycker sig positivt, tror på mig, fylls jag av tacksamhet och energi! Detta är en lärdom jag tar med mig och vill dela med mig av. Så alla tvivlare – sluta grubbla! Ni kommer att lyckas allihop!

Lämna en kommentar