Det sitter i magen

Skrivet den 2 Aug, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Känn efter med magen. Hur är magkänslan? Fråga magen. Allt sitter i magen. Allt som inte ryms uppe i huvudet sitter i magen. När man ätit försvinner blodet till magen. Magen kan suga musten ur en. Därför så otroligt viktigt att sköta om den.
Inser nu att min mage har fått stå ut med mycket den här sommaren! Jag har vinmarinerat den från insidan, gett den svårsmält rött kött eller hårda nötter blandade med sur öl. På toppen har den fått några söta gelehallon, tokmycket kaffe eller kall och söt glass blandat med ytterligare rött vin (för säkerhets skull!).
Så vad säger min mage då? Blurp. Den surar. Den skapar bubblor som flyttar sig runt i tarmarna och den får resten av kroppen att känna sig obehaglig till mods. Magen vägrar fungera helt enkelt 🙂 En riktig surmage!
Resultatet blir helt enkelt ruttet! Hela jag blir sur! Och blir jag sur så sprider detta sig runt via min aura.
Så det min magkänsla vill säga mig är alltså: var snäll mot mig, så att du kan vara snäll mot andra. Ge mig sunda teer, goda grönsaker och vatten i mängder.
Sunt – men trist! Undrar vad mina nära och kära tycker?

Lämna en kommentar