Det här med mingel :-)

Skrivet den 20 Apr, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det blir allt vanligare att det bjuds till mingel. En företeelse som inte existerade för några år sedan. Förr gick man kanske på mottagning? Fast då var det inte alltid så lättsamt, eller så kul? Jag har en känsla av att allt var lite mer ”stiff” förr, att mingelformen är lite mer lättsam, mer kom-vi-bara-umgås-lite, eller häng-med-oss-en-stund. Gillar!
När vi ”mingle” (som har lånats från engelskan) så förväntas vi gå runt och småprata, blanda oss, med folk, gärna med ett glas i handen.
Det skulle kunna bli en vana! För det är väldigt trevligt!
Igår hade jag förmånen att vara bjuden på två, samma kväll. Gamla bekanta, goda vänner och möten med helt nya människor. Oväntade och planerade möten. Alla är glada och öppna. En kort stunds samvaro utan krav. Spontant men ändå bjudet. Känslan av att möten med andra människor, trots alla existerande nya kanaler, är oslagbart. Connect!

Tack Carina, Katrin, Anna, Charlotte, Magdalena, Tina, Pia, Malin, Anna, Daniel, Micke, Lennart, Angela, Annika, Emilie, Per m fl som förgyllde min torsdagskväll. Och tack för pizzan, skumpan, laxen och den goda osten. Jag önskar att jag hade tagit foton, men jag är en usel fotograf, tycker närmast sådant är pinsamt, i mingelsammanhang. Ska försöka ändra på det.

Lämna en kommentar