Det handlar om att bli sedd

Skrivet den 14 Maj, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det handlar om känslor, attraktion, förbjuden attraktion och uppdämd ilska. Fortfarande på temat att vi aldrig riktigt har hela bilden klar för oss. Vår egen sanning är ju inte alltid den rätta, för ofta saknar vi pusselbitar till helheten. Längtan efter att vara sedd fortsätter att vara en ledstjärna i berättandet. Jag tror nämligen att den är som bränsle för själen, som mat för en svulten. Något alla behöver.

Jag ägnar dagen åt att skriva. Historia nummer två börjar bli så invecklad att jag själv får svårt att veckla ut den. Men är den intressant? Blir man nyfiken på hur det ska gå? Jag vet faktiskt inte. Men full av intriger är den allt. Det är svårt att få perspektiv på något när man sitter mitt bland bokstäverna. Nu har jag bestämt mig för att göra halt vid kapitel tjugo och försöka få en överblick. Hur nu det ska gå till?

Ibland blir jag rädd att jag kanske har lite för många personer inblandade i historien. Men hur ska jag kunna klippa bort några av dem utan att de uppfattas som enstörningar. För alla har vi ju kontakter och relationer som präglar oss. Hur enkel får en historia vara och när blir det för komplext för att hålla i minnet? Äh, strunt samma. Jag fortsätter intrigera, veckla in och ut och får se vart det tar vägen.

 

Lämna en kommentar