Det finns så mycket att göra

Skrivet den 14 Mar, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Och jag får ingenting gjort. Om det inte räknas att tänka förstås. Men att tänka känns inte så produktivt. Jag borde kanske skriva ner tankarna, så blir det producerade? Då skulle det bli mycket gjort för GUD vad jag tänker! På alla möjliga saker.
Jag tänker att det borde bli juni snart så att jag får se resultatet av min kurs och vad jag gör där. Samtidigt tänker jag att jag måste utnyttja våren och inte fundera för mycket på framtiden. Jag tänker att kylskåpet borde torkas ur (blir ju tyvärr inte gjort bara genom att jag tänker på det), att jag borde ta reda på varifrån myrorna kommer som traskar runt i vår trappa, att det är konstigt att vissa samtal alltid hamnar längst ner på listan och att jag nog ska promenera till mitt möte om en stund.
Jag tänker att jag borde göra en plan. Så att det blir gjort som jag tänker på.
Så medan jag nu skrivit det här så har jag bestämt mig för att bli bättre på att planera. Tänk vad produktivt!
Och jag börjar med min promenad, så får jag det gjort.

Lämna en kommentar